LAJME

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

4 months ago

Shtëpia Records
"Pra gëzohu shpirti im Shpresën gjej në PerëndinëZemra ime do të kremtojPerëndinë që shpëton"Dëgjojeni këngën e re ''Në Ty jam e Fortë'' - Edlira Spaho - tek linku mëposhtë www.youtube.com/watch?v=3Ayn10AK8QE #Jezus #kengeshqipe #shtëpia #records #kendo #komunitet #forte #biblashqip #kendoshqip #adhurimishqip #shtepiarecords #kengeperzotin #shqip #muzika #krijo #bibla #everteta ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

Shtëpia Records
Niseni ditën me këtë këngë sot. Një këngë që sjellë shpresë e gëzim edhe mes fatkeqësisë dhe dëshpërimit dhe na kujton se kjo botë e thyer ku po jetojmë, nuk është shtëpia jonë - shtëpinë tonë e gjejmë vetëm tek Zoti. "Ndaj do t’gëzoj mes dëshpërimitShtëpia ime nuk është kjo botëDo ta nis trishtimin unë drejt mërgimitSe kur jam e dobët Në Ty jam e fortë''www.youtube.com/watch?v=3Ayn10AK8QE #kengeshqipe #kendoshqip #kengeperzotin #shtepiarecords #muzika #shtëpia #records #Jezus #biblashqip #adhurimishqip #edliraspaho #komunitet #jezusi #forte #kendo #shqip #Shtepiarecords ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

Shtëpia Records
PREMIERA e këngës ''Në Ty Jam e Fortë''Sonte - ora 20:00 🔔Le ta ndjekim së bashku tek linku mëposhtë: www.youtube.com/watch?v=3Ayn10AK8QE #kengeshqipe #Jezus #shtepiarecords #biblashqip #Jezusi #krijo #adhurimishqip #kengeperzotin #komunitet #Bibla #kendoshqip #muzika #shtëpia #records #edliraspaho ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

Shtëpia Records
PREMIERA NESËR - 8 Gusht 2023 📅Ora 20:00 🕗Na ndiqni në Kanalin tonë në YouTube për të dëgjuar këngën tonë të re ''Në Ty Jam e Fortë'' 🎶#kengeperzotin #muzika #shtepiarecords #kendoshqip #kendo #adhurimishqip #Jezus #kengeshqipe #krijo #shtëpia #records #edliraspaho #forte #Bibla #Jezusi #biblashqip #komunitet #shtepiarecords ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

Shtëpia Records
PREMIERA NESËR - 8 Gusht 2023 📅Ora 20:00 🕗Na ndiqni në Kanalin tonë në YouTube për të dëgjuar këngën tonë të re ''Në Ty Jam e Fortë'' 🎶#kengeperzotin #muzika #shtepiarecords #kendoshqip #kendo #adhurimishqip #Jezus #kengeshqipe #krijo #shtëpia #records #edliraspaho #forte #Bibla #Jezusi #biblashqip #komunitet #shtepiarecords ... See MoreSee Less
View on Facebook