Lajme

3 months ago

Shtëpia Records
Në këto ditë, kur pikëllimi është bërë temë e gjithë botës, kur zemrat tona kërkojnë për kuptim dhe shpresë, ne mund ta gjejmë këtë shpresë tek Zoti. Ai është ngushëllimi ynë. Ai është shpresa jonë. Le të jetë kjo këngë ngushëllim për ju këto kohë! "Kam besim Tek ti o PerëndiTi e kupton pikëllimin e shpirtit timMirësia jote mua më rrethonSa e madhe ështëShpresa në ty ZotLutem për çdo ditëPër hirin pa kufiPër shpresë e dritëQë vjen nga TiO Zot ngushëllimi"www.youtube.com/watch?v=VjpMmZACRQY ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Shtëpia Records
www.youtube.com/watch?v=ueGbrkSZMHc Një këngë tjetër për fëmijët tuaj! Jezusi është thesari ynë! Ndiqeni sonte premierën në orën 19:00 😄 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
Albumi i shkurtër (EP) ''Ai është me ne'', është një përmbledhje këngësh për Krishtlindje, të shkruara në gjuhën shqipe, në fund të muajit Tetor 2021. Gjitha këngët u krijuan në komunitet dhe për përdorimin e Kishës Shqiptare kudo. Gëzuar Krishtlindja! ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
www.youtube.com/watch?v=WagBryMf0Z0Premiera e këngës së fundit për vitin 2021SONTEOra 20:00Na ndiqni! ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
• ZEMRËN PLOT KEMI • Lindja e Krishtit është arsyeja pse zemra jonë është e mbushur. Jeta jonë tani është plot me kuptim dhe dashuri. E çfarë na mbetet që të bejmë tani?Le ta jetojmë jetën tonë për Zotin! Gëzimi i tij ka mbushur zemrat tona plot!Ju ftojmë të gëzoheni bashkë me ne nesër. Do të ndajmë këngën e fundit që kemi punuar për Krishtlindjen! Është një këngë feste! Një këngë gëzimi! Na ndiqni nesër:🗓️ 20 Dhjetor🕗 Ora 20:00☑️ Premiera e këngës:• ZEMRËN PLOT KEMI • ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
youtu.be/NWoiph6mIs0Mos harroniPremiera SONTEOra 20:00 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
• I Vetëmlinduri Mbret •Si mundet Ai që ka krijuar gjithçka , të marrë trajtën e krijesës?Si vallë , Ai që zotëron çdo gjë , të lind në një grazhd?Ai që mban universin , lejoi që një nënë ta mbante dhe të kujdesej për Të.Zoti i gjithësisë erdhi i përulur , erdhi për të na shërbyer dhe treguar rrugën për tek Ati.Ai është Mbreti i vetëmlindur!Le ta adhurojmë këtë Mbret mbi mbretër dhe Zot mbi zot!Na ndiqni nesër. 🗓 17 Dhjetor 2021 🕒 20:00 ☑️ Premiera e këngës • I Vetëmlinduri Mbret • ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
youtu.be/Incj8II19X0Premiera e këngës ''Ai është me ne''Sonte, ORA 20:00 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
• AI ËSHTË ME NE • Të gjithë po presim për një dritë që të shkëlqejë në errësirën që është në botën tonë. Të gjithë pyesin: “A ka më mirë?“.Po presim për një “Shpëtimtar”, i cili do të vendos drejtësi, do të sundojë me paqe dhe dashuri mbi ne. Kjo dritë, ky Shpëtimtar, është tani në mesin tonë.Emanuel, Perëndia është me ne!Gëzohuni!Le ta adhurojmë! Na ndiqni nesër,🗓 15 Dhjetor 🕗 20:00☑️ Për premierën e këngës “Ai është me ne “ ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Bledi Spaho
Një ndër këngët e reja që kemi krijuar si Shtëpia Records, e interpretuar nga Edlira Spaho.Shijojeni! 🙂 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
www.youtube.com/watch?v=WxyJYI_d1Es#shtepiarecords Mos harroni Sonte Premiera e këngës ''Lind në Ne''në orën 20:00 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
• LIND NË NE •Dhjetori erdhi e bukuria e dekorimeve ka veshur gjithë qytetin. Në rrugët e tij, dikush ecën e lutet përmes një kënge.I lutet Zotit për zemrat që nuk e kanë përjetuar gëzimin e Krishtlindjes, që një ditë, të bashkohen në adhurim për Mbretin Jezus! Shpesh ndodh të trishtohemi për njerëzit që nuk e njohin historinë e mrekullueshme të Krishtlindjes dhe as dritën që Jezusi i sjell botës . Por për ne ka shpresë, përmes Zotit që u përul me lindjen në një grazhd. Këndo e lutu bashkë me ne, që Zoti të lind aty ku ende zemrat nuk e kanë njohur dashurinë e vërtetë. Na ndiqni nesër 🗓 13 Dhjetor 🕒 20:00☑️ Për premierën e këngës “Lind në ne “ ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
Të gjithë njerëzit janë kreativ. Kjo është sepse të gjithë janë të krijuar t'i ngjajnë natyrës së Perëndisë që është Krijuesi i parë dhe i gjithçkaje.Mënyra si përgatisim një ushqim, mënyra si jetojmë, vishemi, mendojmë, punojmë, shoqërohemi apo madje dhe si shfaqim dashurinë, t'gjitha reflektojnë kreativitetin brenda nesh si njerëz të krijuar në mënyrë unike dhe sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë. Nuk duhet të jemi patjetër artist që të jetojmë një jetë kreative. Nëse i ngjajmë Atij, atëherë do të thotë që brenda nesh gjendet aftësia për të shfaqur këtë kreativitet në forma të llojllojshme. Me këngët që kemi krijuar në komunitet, kemi dashur të shfaqim një nga format e kreativitetit që kemi gjetur secili prej nesh brenda zemrës sonë.Kur kjo dëshirë për të krijuar u bashkua, reflektimin e saj e gjetëm tek këngët që kemi krijuar së bashku. E veçanërisht këto kohë për temën e Krishtlindjes. Vazhdoni të na ndiqni ditëve në vijim teksa ndajmë me ju këngët tjera që kemi punuar këto kohë së bashku. .....#Christmas #krishtlindja #creatingincommunity #Kreativiteti #Zoti #njeriu #Bibla #Jezusi #kengeperkrishtlindje #Adhuro #adhurimishqip #shtepiarecords #krijonekomunitet ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
www.youtube.com/watch?v=WmDOvzWfkNMMos harroni! Premiera sonteORA - 20:00 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
Kënga e parë që duam të ndajmë me ju është kënga "Emanuel (I lashti i ditëve)". Një këngë pritjeje. Në këto kohë, teksa bëhemi gati për të festuar e kujtuar Krishtlindjen, kjo këngë na fton të lutemi së bashku e të kërkojmë që Zoti të bëj gati zemrat tona për ardhjen e Tij.Nuk është thjesht lindja e një foshnje, por është ardhja madhështore por dhe kaq e brishtë e të Lashtit të Ditëve... Ai që Krijoi gjithçka, erdhi si njeri... Një mrekulli e tillë vërtetë kërkon që Zoti të hap sytë tanë që ne ta shohim e kuptojmë atë. Na ndiqni nesër 🗓️10 Dhjetor 🕗 Në orën 20:00 ☑️ Për Premierën e këngës "Emanuel - I Lashti i Ditëve" ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 months ago

Shtëpia Records
Në fund të muajit Tetor një grup artistësh vendosën të takoheshin së bashku për një çështje të veçantë:“Do të krijojmë këngë të reja për Krishtlindje, të shkruara posaçërisht në gjuhën shqipe.“Me vite është ndjerë mungesa e këngëve të reja për këtë stinë dhe ndjehej që vërtetë ka ardhur koha që të lindin këto këngë tani. Proçesi i krijimit aq sa është i komplikuar kur krijohet në grup po aq është edhe i bukur. Secili dhuroi atë që kishte. Dikush një akord, një tjetër disa vargje e dikush një melodi. Dëshira për të adhuruar së bashku, për të jetuar në unitet si një komunitet artistësh, ishte me ne gjatë kohës kur po krijonim këto këngë.Ditëve në vijim do ndajmë me ju këtë përmbledhje këngësh si dhuratë për të gjithë për Krishtlindje. Secila këngë përmban zemrën e secilit prej nesh, reflektimin dhe adhurimin tonë për këto kohë, kur kujtojmë një nga gjërat më madhështore që ka ndodhur në historinë e njerëzimit. Zoti erdhi në mesin tonë.......#christmas #krishtlindja #shtepiarecords #jezusi #adhurimi #adhurimshqip #kengeperkrishtlindje #artist #worship #albanianworship #christmasmusic #zoti #perendia #bibla #advent ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

Shtëpia Records
“AI ËSHTË ME NE “Përjetimi i një grupi artistësh përmbledhur në nota e vargje dhe adhurimi i zemrave të tyre, vjen si dhuratë për ju këtë Krishtlindje. Dëshira e shumë prej nesh që të kemi këngë të reja krishtlindjeje në gjuhën shqipe, më në fund u përmbush përmes përmbledhjes së këngëve “Ai është me ne “. Na ndiqni në ditët në vijim për të dëgjuar këngët që po vijnë tek ju së shpejti. ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

Shtëpia Records
"Puna e kreativitetit ka rëndësi sepse vet Zoti është Krijues." - Francis Schaeffer Një pamje nga dita jonë e punës. ......#shtepiarecords #kreativitet #krijo #krishtlindja #kengeshqip #kengeperkrishtlindje #kengeadhurimi #jezusi #krishti #worship #adhuro #adhurimi #studio ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

Shtëpia Records
Ditët kur punojmë në studio janë ndër të preferuarat! ......#shtepiarecords #kengeperkrishtlindje #kengeshqip #ADHURIMI #krishtlindja #Jezusi #music #recordingdays #studio #kendojme ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Bledi Spaho
Kjo këngë nuk do të ishte pa beating fantastik të Khi Rho Beats, pa suportin e Shtëpia Records dhe pa mix&master të mikut tim të ngusht Aaron Smith!▶️ Dëgjoje/Shikoje⤴️ Ndaje me miqtë 🔔 Subscribe në YouTube ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Shtëpia Records
Ndiqni sot në orën 20:30 Premierën e videos të këngës “Pranë”, nga C-Style dhe Edlira Spaho. Kjo është një këngë që është prodhuar në studion e Shtëpia Records dhe ne kemi gëzim të veçantë për publikimin e kësaj videoje. 🙂Mos harroni ta ndani dhe me miqtë tuaj! 😉#pranë #C_Style #EdliraSpaho #shtepiarecords #khirhobeats #silvadesignco #rap #hiphop #christianhiphop ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Bledi Spaho
PREMIERA SOT NË ORËN 20:30!📝: C-Style🎼: Khi Rho Beats🎛: Aaron Smith🎙: Shtëpia Records🎥: Silva Design Co.#pranë #C_Style #edliraspaho #shtepiarecords #khirhobeats #silvadesignco #prishtina #kosova #rap #hiphop #chh ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Shtëpia Records
"Dëgjoni, dëgjoniKështu Zoti tha,T'bekuar janë ata,Që rrugën time mbajnë..." #juhuukidz #shtepiarecords #kengeperfemije #bibla #zoti #jezusi #juhuukidzvol2 #electronickidsmusic ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Shtëpia Records
Juhuu Kidz do sjellë shumë shpejtë tek ju një këngë tjetër për më të dashurit tuaj! Kënga ''Dëgjoni'' , na thërret ta dëgjojmë Zotin dhe të ecim në rrugët e Tij. E çfarë do të thotë ta dëgjosh Zotin? Ndoshta kjo është një temë e mirë për ta diskutuar me më të vegjlit pasi e dëgjoni këtë këngë 😉 Na ndiqni nesër! Premiera në orën: 19:00 Mos harroni bëni Subscribe tek kanali ynë në Youtube: www.youtube.com/c/ShtepiaRecords#shtepiarecords #juhuukidz #degjoni #Jezus #Bibla #adhurimishqip #kengeshqipe #kengeperfemije #kengeperzotin ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Shtëpia Records
''Pra zgjohuZgjohu zgjohuTi që fleNgrihu ngrihuNgrihu ti që ëndërronNgrejë lart ngrejë lartDuart ti që besonMerr kryqin tënd mbaje fortë'' ... See MoreSee Less
View on Facebook

8 months ago

Shtëpia Records
Ishte bekim të bashkëpunonim me Aurel Duro për produksionin e kësaj kënge adhurimi!Qoftë bekim dhe për ju ndërsa e dëgjoni dhe adhuroni Zotin! ... See MoreSee Less
View on Facebook

9 months ago

Shtëpia Records
“Mëshira e Tij ështëÇdo ditë e reI madh është hiri I tij për ne” ... See MoreSee Less
View on Facebook

9 months ago

Shtëpia Records
“Bie ngrihem prapëStreha ime je TiMe Ty unë jam fitimtarUnë e diDuart mbledhur mbajPërgjigjet s’i kamTi më fton mua të eciI yti jam”#NewSong2021 #mëmban #shtepiarecords #worship #kosova #adhurimshqip #GodIsGreat ... See MoreSee Less
View on Facebook

9 months ago

Shtëpia Records
Mos harroni, sonte premiera në orën 20:00! ... See MoreSee Less
View on Facebook

9 months ago

Shtëpia Records
A jeni gati për një tjetër këngë, kushtuar Përendisë tonë të gjallë? Gjithçka nisi nga disa akorde që sollën në jetë një melodi. Disa miq u ulën një mbrëmje për të ndarë jetën, e pa kuptuar secili ofroi dicka nga vetja që të lindte kjo këngë. Kënga është një lutje zemre që Perëndia të na mbajë në kohë të vështira ndërsa ndjekim thirrjen e Tij për jetën tonë. Le ta adhurojmë Zotin bashkë, sepse Ai i mban premtimet e Tij.Nesër në 20:00, do të jetë premiera e këngës “Më mban”. Ju presim! .....#shtepiarecords #newsong2021 #worship #prishtinacity #artist #artgram #create #lovegod ... See MoreSee Less
View on Facebook