Ai është me ne

Shtëpia Records

Record Details

Released:
2021
Genre:
Christmas, Worship

Tracklist

  1. Emanuel (i lashti i ditëve) -:-- / 4:51
  2. Lind në ne -:-- / 3:13
  3. Ai është me ne -:-- / 4:39
  4. I vetëmlinduri Mbret -:-- / 4:08
  5. Zemrën plot kemi -:-- / 4:21

Albumi i shkurtër (EP) ”Ai është me ne”, është një përmbledhje këngësh për Krishtlindje, të shkruara në gjuhën shqipe, në fund të muajit Tetor 2021. Gjitha këngët u krijuan në komunitet dhe për përdorimin e Kishës Shqiptare kudo.