Emanuel (i lashti i ditëve)

Shtëpia Records

Record Details

Released
2021
Genre
Christmas, Worship

Tracklist

  1. Emanuel (i lashti i ditëve) -:-- / 4:51

Ati ynë
Bëji gati zemrat tona
Le të mirëpresim
Me gëzim ardhjen tënde
Drita jote
Të shkëlqejë tek ne
Hapi sytë tanë
Të shohim mrekullinë

I lashti i ditëve
Erdhe si fëmijë
Krijues i gjitha kohërave
Në kohë erdhe Ti
E more mishin tonë
Vuajtjen preke Ti
Bërës i qiellit dhe tokës

Emanuel Emanuel
Perëndia është me ne
Emanuel Emanuel
Perëndia është me ne
Emanuel Emanuel