Amen Amen (Cover)

Shtëpia Records

Record Details

Released:
2020
Genre:
Christmas

Tracklist

  1. Amen Amen (Cover) -:-- / 3:58

Çdo krijesë le t’vijë dhe t’sjellë
Mirënjohje lavde mbretit tonë
Engjujt vijnë me këngë sërish
Dhe e gjithë toka këndon amen

Amen, amen
Amen, amen
E gjeta jetën,
Jetën time, tek ai
Amen amen

Paqe si lumi nga froni i tij
Rrjedh nëpër kombe që s’njeh njeri
Fjala e tij për t’pashpresët dritë
Dhe gjithë kombet bashkë thërrasin amen

Tek ky fëmijë prehje do t’gjejmë
Dhe të përulurit t’bekuar do t’jenë
Madje dhe t’vegjëlit do të këndojnë himnin
Haleluja dhe amen

Titulli dhe teksti origjinal i këngës: Amen Amen
Autori origjinal: Neil and Kate Robins (Sojourn Community Church)
Vokali kryesor: Pepa Sefedini
Vokal Harmoni: Arbërie Krasniqi, Shpetim Smolica
Kitar akustike: Shpetim Smolica
Piano: Pepa Sefedini
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records