Beso në Mua

Jon Sahiti

Record Details

Released
2018
Genre
Worship

Tracklist

  1. Beso në Mua -:-- / 3:39

Strofa 1:
Eja dhe më ndiq, Jam Jezusi
Biri im, ti mos ki frikë, jam Ati yt, ti mos ik
Para Refreni 1:
Vetëm zemrën ta kërkoj, dua të të shpëtoj
Nga mëkati të t’shpengoj, biri im të dashuroj

Refreni 1:
Beso në mua, tjerat do të shtohen
Zemrën ma dhuro, dhe do t’shpëtohesh
Adhuro në frymë, dhe në të vërtetë
Ja unë po e shpall, Ti do t’jetosh përjetë

Strofa 2:
Të pranova Ty, u pendova me lot në sy
Frika u largua, zemra ime me Ty u afrua

Para Refreni 2:
Zemrën time ty ta dhash, jo un s’do të rri tash
Fjalën tënde do t’predikoj, zemrat e tjera që t’i zgjoj

Refreni 2:
Beso në mua, tjerat do të shtohen
Zemrën ma dhuro, dhe do t’shpëtohesh
Adhuro në frymë, dhe në të vërtetë
Ja unë po e shpall, Ti do t’jetosh përjetë

Autori, Këndimi, dhe Kitarë (akustike, elektrike): Jon Sahiti
Këndimi (harmoni) dhe Piano: Pepa Sefedini
Kitarë bass: Shpetim Smolica
Orkestrimi/Producent: Jon Sahiti, Shpetim Smolica, Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records