Ç’është ky fëmijë (Cover)

Shtëpia Records

Record Details

Released:
2020
Genre:
Christmas

Tracklist

  1. Ç’është ky fëmijë (Cover) -:-- / 3:32

Strofa 1:
Ç’është ky fëmijë
Që po fle shtrirë
Në prehër të marisë?
Dhe engjujt me himne e përshëndesin
Roje i bëjnë barinjtë

Refreni 1:
Ky ky është krishti mbret
Engjujt këndojnë
Dhe e ruajnë barinjtë
Shpejtë shpejtë t’i thurrim lavde
Birit të perëndisë

Strofa 2:
Pse rri ai në këtë vend t’rëndomtë
Strofa 1:
Ç’është ky fëmijë
Që po fle shtrirë
Në prehër të Marisë?
Dhe engjujt me himne e përshëndesin
Roje i bëjnë barinjtë

Refreni 1:
Ky, ky është Krishti mbret
Engjujt këndojnë
Dhe e ruajnë barinjtë
Shpejtë, shpejtë t’i thurrim lavde
Birit të Perëndisë

Strofa 2:
Pse rri ai në këtë vend t’rëndomtë
Ku gjitha kafshët strehohen
Për mëkatarët o njeri i shpenguar
Fjala e heshtur po lutet

Refreni 2:
Gozhdë, shtizë
Do ta tejshpojnë
Kryqi do mbahet për mua, për ty
Lavdi, lavdi Fjala u bë mish
Biri i Perëndisë

Strofa 3:
Pra sillni ar, temjan dhe mirrë
Çdo mbret t’përkulet para tij
Ky mbret mbi mbretër sjellë shpëtim
Çdo zemër ta lavdërojë

Refreni 3:
Ngremë, ngremë një këngë për të
Virgj’resha këndon ninullën e saj
G’zim g’zim Krishti u lind
Biri i Perendisë

Titulli dhe teksti origjinal i këngës: What Child is This? / Public Domain
Autori origjinal: William Chatterton Dix
Vokalet: Arbërie Krasniqi dhe Bujan Stavileci
Kitar: Shpetim Smolica
Piano: Pepa Sefedini
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records
Orkestrim i bazuar ne Këngën Cover të Sovreign Grace Music