Do Të Pres Ty Zot

Shtëpia Records

Record Details

Released
2018
Genre
Worship

Tracklist

  1. Do Të Pres Ty Zot -:-- / 4:41

Strofa 1:
Kush krijoi qiellin, tokën me një fjalë
Kush thërret diellin çdo mëngjes të dalë
Kush më dha frymën që unë të jetoj
Dhe më thërret që pas tij të vrapoj.

Refreni:
Unë do t’rri dhe nëse bota ime bjen
Ngre emrin tënd kur errësira vjen
Unë do t’pres dhe qëndroj n’fjalët tua
Zemra ime në tënden, sytë e mi në ty.

Strofa 2:
Kush m’deshi kur isha plot faj
Dhe zgjodhi turpin tim ta mbajë
Kush më dha jetën pa mbarim
Mbreti i lavdisë Jezusi

Ura:
Zot i hirit dhe mrekullisë
Shpirti im do t’lavdëroj ty gjithmonë
M’drejto sytë n’rrugën tënde Zot
S’do t’kthehem kurrë pas.

Strofa 3:
Kush ngre të varfrin dhe shikimin kthen
Kush mposhti vdekjen edhe jetë na jep
Kush i hap krahët edhe na mirëpret
Zoti ynë përherë Jezusi Mbret

Titulli dhe teksti origjinal i këngës: Stay and Wait
Autori i origjinal: Hillsong
Këndimi dhe akustike: Shpetim Smolica
Këndimi dhe Piano: Pepa Sefedini
Këndimi: Jon Sahiti
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records