Eja t’i këndojmë

Bledi Spaho

Record Details

Released:
2021
Genre:
Christmas

Tracklist

  1. Eja t’i këndojmë -:-- / 4:41

Strofa:
Sa gëzim, kur tek Ti ne vijmë
Të gjithë festojmë,
ndërsa t’adhurojmë
O Zot, zemrat ne t’i ofrojmë

Zërat i ngrejmë,
në Ty ngadhënjejmë
Në Frymë në t’vërtetë,
Të lavd’rojmë ty Mbret
O Zot, zemrat ne t’i ofrojmë

Refreni:
Eja t’i këndojmë
Perëndisë së gjallë
Me çdo adhurim,
Me zell dhe me zjarr
Lavd’ro
I denjë është Zoti ynë

Eja t’i këndojmë
Shpëtimtarit tonë
Ai na jep jetë
Prandaj ne festojmë
Lavd’ro
I denjë është Zoti ynë

Teksti: Edlira Spaho
Kompozimi: Gino Quinn, Bledi Spaho, Aaron Smith
Vokali kryesor: Bledi Spaho
Vokal Harmoni: Edlira Spaho
Kitarë: Gino Quinn
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith