Fitove Ti

Shtëpia Records

Record Details

Released
2018
Genre
Worship

Tracklist

  1. Fitove Ti -:-- / 6:34

Cover of “The Anthem” by Planteshakers, used with permission

Plagët e tij na shëruan
U tejshpua për shkakun tonë
Gjaku i tij na pastroi
Tani kemi fitoren

Fuqia e m’katit u mposht’
Jezusi ne na shpengoi
Ai lirinë na dhuroi
Jezusi mundi gjithçka

Haleluja
Mbi gjithçka fitove ti
Haleluja
Ti më dhe mua liri

Vdekja s’të mbajti dot
Ti je i ngritur lart
I ulur në madhështi
Ti je mbreti i gjallë

Zoti ynë është ngritur
Ai është i gjallë
Ai ka fitoren
Dhe mbretëron lart

Teksti origjinal i këngës: The Anthem
Autori i origjinal: Planetshakers
Këndimi dhe Piano: Pepa Sefedini
Këndimi, kitarë bass dhe akustike: Shpetim Smolica
Këndimi, dhe Kitarë elektrike: Jon Sahiti
Kitarë elektrike: Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records