Fryma jote më rrethon

Aurel Duro

Record Details

Released:
2021
Genre:
Worship

Tracklist

  1. Fryma jote më rrethon -:-- / 4:07

Teksti & Muzika: Aurel & Aida Duro
Miksimi, Masterizimi dhe Video: Aaron Smith
Bateri: Bledi Spaho
Kitare Akustike & Bas: Shpetim Smolica
Piano: Pepa Sefedini
Regjistimi i vokalit: Marjol Dundo
Production “Shtëpia Records”

Teksti
Fryma jote më rrethon, Zot
I jep formë zemrës time
Vjen si flladi i mëngjesit
Përtërin gjithë qenien time

Para Ref
Unë të dëshiroj x4

Refreni
Sa i mire je
Butësisht vjen
Dashuri pa masë ti me jep

Ngushëllim je
Paqe ti sjell
Përjetësisht, i yti do t’jem.

Ura
Me ty, me ty, me ty dua te jem
Përjetësisht me ty Frymë e Shenjtë