Get Ready

C-Style

Record Details

Released
2018
Genre
Rap

Tracklist

  1. Get Ready -:-- / 3:31

Get ready cus’ the king is coming, quickly go to him running…

Pjesa i
Jam ushtar i krishtit
Jo ushtar i shtetit,
Jam ushtar i zotit dhe ushtar i mbretit.
Nuk kam arm’ dhe municione për të luftuar kundër krimit
Por kam fjalën e perëndisë dhe forcën e besimit.

Ushtar unë jam
Vuajtjet e mia do duroj,
Ushtar unë jam
Misionin tim do përfundoj.
S’duhet të ndaloj
S’ja jap djallit k’të kënaqësi,
Duhet të vazhdoj që të shkoj në përjetësi.

Prandaj po ju bëj thirrje
Kudo që të jeni
Lëvizni nga rehatia le të mos t’ju mbaj më vendi
Sepse djalli na ka sfiduar dhe k’të s’mund ta lejojmë
Duhet të jemi të bashkuar
Në emër të jezusit të luftojmë

Të tregojmë se kujt ne i përkasim në të vërtetë
Zotit të ushtrive,
Jezusit mbret mbi mbret.
Dhe duke ditur k’të
Ne nuk duhet të ndalojmë
Se duke besuar në të vërtetë në të
Gjithmonë do të fitojmë

Ref.
Get ready get ready
Get get get ready (2x)
Get ready cause the king is coming
Quickly go to him running
Get ready cause the king is coming
Get ready

Pjesa ii
Erdhi ora që të zgjohemi nga ky gjumë që na ka zënë
Erdhi koha që të ngrihemi dhe mos të rrimë më në një vend.
Sepse shpetimi ynë është më afër se kur besuam,
Se jezusi është duke ardhur
Duam apo s’duam.

Le të rrimë zgjuar,
Mos ta marrim shtruar
K’të jetë që po jetojmë
Në jezusin të jemi të fokusuar.
Duke mos harruar çka ai bëri për ne,
Edhe ti reflekto shikoje veten ku je.

Mendo se çfarë po bën për mbretërinë e tij
Mendo se çfarë po bën për të humburit n’kosov e shqip’ri.
Dhe ne e dimë se besimi vjen nga dëgjimi,
Por kur nuk ka kush predikon si do t’vijë besimi? (hë?)

Prandaj t’bëjmë atë që duhet të bëjmë
Të shpallim fjalën e tij në çdo vend
Dhe jezusin ta ngrejmë
Le të shkojmë të bëjmë dishepuj dhe fjalën e tij t’ja mësojmë
Dhe porosin që na dha jezusi
Ne të gjithe ta zbatojmë.

Ref.
Get ready get ready
Get get get ready (2x)
Get ready cause the king is coming
Quickly go to him running
Get ready cause the king is coming
Get ready get ready.

Mbreti mbi mbreter është duke ardhur sërisht dhe koha e tij është afër.
Duhet të jemi gati kur ai moment të vijë
Të na gjej në krye të detyrës duke i shërbyer atij.
Bëhu gati!

Music & Lyrics: C-Style
Mixing & Master: Aaron Smith
Recorded: Shtëpia Records