Ditët e krijimit

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2019
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Ditët e krijimit -:-- / 2:21

Teksti me Akorde (PDF)

Hyrje:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strofa 1:
Ditën e parë Perëndia krijoi…
(Ditën e pare Perëndia krijoi…)
Dritën
(Dritën)
Ditën e dytë Perëndia krijoi…
(Ditën e dytë Perëndia krijoi…)
Kupën qiellore
(Kupën qiellore)
Ditën e tretë Perëndia krijoi…
(Ditën e tretë Perëndia krijoi…)
Tokën, detin, bimët
(Tokën, detin, bimët)
Ditën e katërt Perëndia krijoi…
(Ditën e katërt Perëndia krijoi…)
Diellin, hënën, yjet
(Diellin, hënën yjet)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strofa 2:
Ditën e pestë Perëndia krijoi…
(Ditën e pestë Perëndia krijoi…)
Peshqit edhe zogjët
(Peshqit edhe zogjët)
Ditën e gjashtë Perëndia krijoi…
(Ditën e gjashtë Perëndia krijoi…)
Kafshët e tokës
(Kafshët e tokës)
Edhe gjithashtu Perëndia krijoi…
(Edhe gjithashtu Perëndia krijoi…)
Mua dhe ty
(Mua dhe ty)
Ditën e shtatë Perëndia…
(Ditën e shtatë Perëndia…?)
Ditën e shtatë Perëndia pushoi
(Ditën e shtatë Perëndia pushoi)
Pusho edhe ti! Shhshhshh…
(Pusho edhe ti! Shhhhhhhh)