Frytet e Frymës

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2019
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Frytet e Frymës -:-- / 3:09

Teksti me Akorde (PDF)

Strofa 1:
Pema e Zotit ka shumë fruta
plot me ngjyra
Secila më e ëmbël se tjetra
A i ke provuar?
Nëse jeton në Frymën e Zotit
K’to fruta do t’rriten në Ty

Refreni:
Dashuria,
Gëzimi,
Paqja dhe Durimi,
Dashamirësia,
Mirësia,
Besnikëria,
Butësia,
Vetëkontrolli.