Shpallni, këndoni

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2019
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Shpallni, këndoni -:-- / 1:16

Teksti me Akorde (PDF)

Strofa 1:
Ngritni këngë gëzimi
për Perëndinë
Lëshoni britma për besnikërinë e Tij
Shpallni, këndoni lëvdata dhe thoni:
‘‘O Zot, Perëndi ne të duam Ty’’