Zoti është drita ime

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2019
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Zoti është drita ime -:-- / 2:17

Teksti me Akorde (PDF)

Hyrja:
Hej fëmijë, ky është mesazhi që e dëgjuam nga Ai, dhe po jua shpallim juve sot heeej!

Strofa 1:
Zoti është dritë,
dhe në Të nuk ka kurrfarë errësire (3x)
Se Zoti është drita ime

Refreni:
Asnjë pikë, asnjë pikë, asnjë pikë errësire (3x)
Nuk ka në Zotin tim

Strofa 2:
Po të eci me Të,
Ai ndriçon gjithë rrugën time (3x)
Se Zoti është drita ime

Refreni fundit:
Asnjë pikë, asnjë pikë, asnjë pikë errësire (3x)
Nuk ka në Zotin tim
Se ky është Zoti im