Dëgjoni

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2021
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Dëgjoni -:-- / 3:14

Strofa 1:
Dëgjoni dëgjoni
Kështu Zoti tha
Beso në Jezusin dhe shpëtimi do vjen
Beso në Jezusin dhe shpëtimi do vjen

Strofa 2:
Dëgjoni dëgjoni
Kështu Zoti tha
Bekuar janë ata që rrugën time mbajnë
Bekuar janë ata që rrugën time mbajnë

Refreni:
Ta dëgjojmë Zotin ooo
Ta dëgjojmë Zotin ooo
Të ecim në rrugët e Tij
Ta dëgjojmë Zotin ooo

Teksti & Muzika // Arteida Krasniqi, Cathy Watanabe, Sean Quinn

Performuan //
Arteida Krasniqi, Arbërie Krasniqi, Morea Alixhiku – Vokalet

Orkestrimi // Aaron Smith

Inçizimi // Shtëpia Records

Miksim & Masterizim // Aaron Smith