I pranuar si fëmijë

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2024
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. I pranuar si fëmijë -:-- / 3:06

Strofa 1:
Kush hynë në Mbretërinë e Zotit?
Ai që vjen si një fëmijë
Si mundemi t’i pëlqejmë Zotit?
Nëse bëhemi si fëmijë (2x)

Para Refreni:
Si të bëhemi si fëmijë?
Eja të shohim bashkë tani…

Refreni:
Qohu
Hidhu kërce (Hidhu Kërce)
Rrotullohu, sepse Atij i pëlqen (Atij i pëlqen)
Vallëzo dhe mos ndalo (Mos ndalo)
Ngriti duart dhe thuaj Amen (Amen)

Fundi:
Kush përulet si fëmijë
Ai pranohet n’Mbretërinë e Tij