Jezusi është thesari im

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2021
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Jezusi është thesari im -:-- / 3:01

Strofa 1:
Po kërkoj Atë
që mund t’më jap gëzim
po kërkoj një dashuri
më t’thellë se oqeani

E gjeta tek Jezusi
thesarin tim më t’madh
e gjeta gëzimin tim
në dashurinë e Tij

Refreni:
Ai kurrë nuk do t’largohet
Fjala e Tij nuk do t’dështoj kurrë
Jezusi është thesari im
O o o o…

Strofa 2:
Ai është i dashur
dhe shumë i mirë
hiri i Tij mbulon
tërë turpin tim

Po kërkoja për
gëzimin tim
atëherë e gjeta
gjithçka n’Jezusin

E gjeta tek Jezusi
thesarin tim më t’madh
e gjeta gëzimin tim
në dashurinë e Tij

Refreni:
Ai kurrë nuk do t’largohet
Fjala e Tij nuk do t’dështoj kurrë
Jezusi është thesari im
O o o o…