Jezusi është

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2024
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Jezusi është -:-- / 2:48

Strofa 1:
Jezusi është rruga dhe jeta
Jezusi është e vërteta
Jezusi është fillimi dhe mbarimi
Dhe unë i besoj Atij

Refreni:
Ndaj ne i besojmë Atij
Na ka thirrur n’familjen e Tij
Kemi jetë të re në emrin Jezus
Ne i besojmë Atij

Strofa 3:
Jezusi është miku im besnik
Jezusi është mbreti i lavdisë
Jezusi është krijues i botës
Dhe unë i besoj Atij

Strofa 2:
Jezusi është princi i paqes
Jezusi është bariu im
Jezusi është shpëtimi i botës
Dhe unë i besoj Atij

Strofa 4:
Jezusi është uji i gjallë
Jezusi është buka e jetës
Jezusi është biri i Perëndisë
Dhe unë i besoj atij