Ti Ke Vlerë

Juhuu Kidz

Record Details

Released
2024
Genre
Children's Music

Tracklist

  1. Ti Ke Vlerë -:-- / 2:26

Strofa 1:
Ai ka bërë të bukur cdo gjë n’kohën e vet
Çfarë? (2x)
Ai të krijoi ty dhe më krijoi mua (x2)

Refreni:
Ti ke vlerë, po po po, më shumë se zogjtë në qiell
Ti ke vlerë, po po po, më shumë se yjet që ndriçojnë
Ti ke vlerë, po po po, më shumë se lulet që lulëzojnë
Ti ke vlerë, po po po, se Zoti ty të ka bërë