Këndoni Lavde Zotit

Whitney Peck & Pepa Sefedini

Record Details

Released:
2021
Genre:
Worship

Tracklist

  1. Këndoni Lavde Zotit -:-- / 4:42

Këndoni lavde Zotit
Kremtoni shenjtërinë e tij
Dëgjoni zërin e Zotit
Ai na thërret n’praninë e tij

Mëshira e Tij është
Çdo ditë e re
I madh është hiri
I tij për ne

Ndaj jemi mbledhur këtu
Sepse ti je i denjë
Sytë tanë i kthejmë drejt teje
Shkëlqe mbi ne

Lavdi Zotit

Këndoni lavde Zotit

Teksti: Pepa Sefedini, Whitney Peck
Vokali kryesor: Whitney Peck
Vokal harmoni dhe Piano: Pepa Sefedini
Kitarë bass dhe akustike: Shpetim Smolica
Kitarë elektrike: Jon Sahiti
Orkestrimi/Producent/Inqizimi: Shtëpia Records