Ja Ku Jam

Shtëpia Records

Record Details

Released
2017
Genre
Worship

Tracklist

  1. Ja Ku Jam -:-- / 4:03

Teksti origjinal i këngës: Pour Out My Heart
Autori i origjinal: Brian Doerksen
Këndimi dhe piano: Pepa Sefedini
Kitarë elektrike: Mathew Ryan Palmer
Kitarë akustike: Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records