Se Ti Na Ke Dashtë

Shtëpia Records

Record Details

Released
2017
Genre
Worship

Tracklist

  1. Se Ti Na Ke Dashtë -:-- / 3:59

Autori i origjinal: Paul Baloche
Këndimi dhe piano: Pepa Sefedini
Kitarë elektrike/akustike: Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records