Këngë Bekimi

Shtëpia Records

Record Details

Released:
2020
Genre:
Worship

Tracklist

  1. Këngë Bekimi -:-- / 2:25

Tekst i frymëzuar nga Num. 6:24-26 / Rom. 5:14-15 / Rom. 15:13 / 2 Kor. 9:8

I lutemi Perëndisë
I cili na jep shpresën
Zemrat tuaja të mbushen
Me plot gëzim dhe paqe 2x

Që hiri të teprojë mbi ju
Që dashuria të mbretërojë në ju 2x

Zoti të ju bekojë, Zoti të ju ruajë
Zoti të shkëlqejë në jetën tuaj
Fytyra e tij të ndriqojë në ju
Dhe urtësia e tij të ju drejtojë

Përshtatja e tekstit: Arbërie Krasniqi, Pepa Sefedini, Nora Smolica
Kompozimi: Arbërie Krasniqi, Gino Quinn, Pepa Sefedini
Vokali kryesor: Arbërie Krasniqi
Vokal Harmoni: Pepa Sefedini
Piano: Pepa Sefedini
Kitarë elektrike: Gino Quinn
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records