Eja Eja Emanuel

Shtëpia Records

Record Details

Released
2017
Genre
Worship/Christmas

Tracklist

  1. Eja Eja Emanuel -:-- / 3:55

Eja eja Emanuel
Shpëtimin sjellë në Izrael
Që qanë për shpengimin e tij
Deri sa t’vijë biri i Perëndisë

Gëzo, gëzo
Emanuel
Do t’vijë t’shpëtojë ty Izrael

Eja ti biri i Perëndisë
Çliro të tutë nga mëkati
Nga prangat e vdekjes i shpëto
Dhe jepu fitore edhe liri

Gëzo, gëzo
Emanuel
Do t’vijë t’shpëtojë ty Izrael

O eja ti burimi i kënaqësisë
Me praninë tënde na gëzo
Largo nga ne gjithë terrin tonë
Dhe dritën tënde sjellë tek ne

Gëzo, gëzo
Emanuel
Do t’vijë t’shpëtojë ty Izrael
Gëzo, gëzo
Emanuel
Erdhi t’shpëtojë ty Izrael

Autori i origjinal: Panjohur
Shkruar në shekullin 12
Përkthyer dhe përshtatur: Pepa Sefedini
Këndimi dhe piano: Pepa Sefedini
Kitarë elektrike: Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records