Mirë Se Erdhe Zoti Jezus

Shtëpia Records

Record Details

Released
2017
Genre
Worship/Christmas

Tracklist

  1. Mirë Se Erdhe Zoti Jezus -:-- / 3:44

Mirë se erdhe Zoti Jezus
Linde që të na shpëtosh
Nga mëkati t’na pastrosh
që të gjejmë prehje tek Ti
Ti je forca Tek ti ne mbështetemi
Ti je shpresa e gjithë tokës mbarë
Ti je dëshira e çdo kombi
Je gëzimi i zemrës sonë.

Linde që të na çlirosh
Erdhe si foshnje dhe si Mbret
Linde që të sundosh gjithmonë
Mbretërinë tënde për të sjellë
Dhe me frymën tënde të shenjtë
Të mbretërosh në zemrën tonë
Gjithë lavdia të përket ty
Je i ngritur lart në fron.