Natë e Shenjtë

Shtëpia Records

Record Details

Released
2017
Genre
Worship/Christmas

Tracklist

  1. Natë e Shenjtë -:-- / 3:32

Natë e Shenjtë! Natë e qetë!
Janë në gjumë, njerëzit krejt
Vetëm Jozefi edhe Maria
Janë të zgjuar me t’shenjtin fëmijë
Fli me paqen qiellore!
Fli me paqen qiellore!

Natë e shenjtë! Natë e qetë!
Ç’dashuri, Zoti vetë
Si një foshnje na u zbulua
Plot hare për të na shpëtuar
Ja Jezusi u lind!
Ja Jezusi u lind!

Natë e shenjtë! Natë e qetë!
Ca barinjë me të shpejtë
Lajmet e engjëjve i dëgjuan
Edhe në Betlehem vrapuan
Shpëtimtari u lind!
Shpëtimtari u lind!

Autori i origjinal: Josef Mohr
Shkruar në shekullin 19
Përkthyer dhe përshtatur: Panjohur
Këndimi dhe piano: Pepa Sefedini
Kitarë akustike: Gino Quinn
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records