Më Përdor’ Mua

Pepa

Record Details

Released:
2019

Tracklist

  1. Më Përdor’ Mua -:-- / 3:25

Një dritë e madhe
Shkëlqeu në errësirë
Një vajzë e re në takim
Me këtë dritë
Çfarë lugine e errët
Po e pret jetën e saj,
Që e kërkon k’të lloj pranie hyjnore?
Si mund të ndodh kjo gjë?

Dhe zëri tha:
Maria ti mos ki frikë,
Ke gjetur hir në sytë e më t’lartit zot
Ti do të lindësh një fëmijë
Mbretëria e tij s’do t’ketë mbarim
Dhe zemra e saj mendoi:

Ja ku jam
Të t’shërbej ty
Më përdor’ mua
Kam nderin që të t’shërbej ty
U bëftë vullneti yt zot

Jeta e përjetshme
Të vie me kaq butësi
Qielli të takohet me brishtësinë
Çfarë mrekullie
Mbreti i gjithësisë
Erdhi i përulur si një fëmijë?
Zemra ime thërret
Të këndoj për këtë mbret…
credits
released December 12, 2019
Përshtatja e tekstit: Pepa Sefedini
Kompozimi: Pepa Sefedini, Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records