Në Unitet

Edlira Spaho

Record Details

Released:
2020
Genre:
Worship

Tracklist

  1. Në Unitet -:-- / 4:18

Malet i dëgjojmë
Detet që ushtojnë
Era që buçet

Të gjitha të këndojnë
Ngrihen t’adhurojnë
Lavdi ty o Mbret

Ngrije zërin lart
Krijimi adhuron
Atë që është në fron

Këngët e shpengimit
Ty do t’i kushtojmë
Ti je kënga jonë

Të përkasim ty Zot
Duart bashkuar ngrejmë
Kisha jote këndon sot
E gjitha në unitet

Nusja jote jemi
Premtimin tënd e kemi
Ti do t’vish për ne

Presim atë ditë
Veshur ti plotë dritë
Shpresa jonë ti je

Ngrije zërin lart
Krijimi adhuron
Atë që është në fron

Këngët e shpengimit
Ty do t’i kushtojmë
Ti je kënga jonë

Të përkasim ty Zot
Duart bashkuar ngrejmë
Kisha jote këndon sot
E gjitha në unitet

Teksti: Edlira Spaho
Kompozimi: Pepa Sefedini, Aaron Smith
Vokali kryesor: Edlira Spaho
Vokal Harmoni: Pepa Sefedini, Bledi Spaho
Piano: Pepa Sefedini
Kitarë dhe Bass: Gino Quinn
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records