Nevojë Për Ty

Shtëpia Records

Record Details

Released
2018
Genre
Worship

Tracklist

  1. Nevojë Për Ty -:-- / 4:01

Kur goja ime nuk t’jep lavdërim
Kur n’zemrën time nuk rrjedh uji yt
Kur barrën time unë nuk e mbaj dot
Mos më lërë zot (2x)

Kam nevojë për ty
Ti je gëzimi i shpirtit tim
Kam nevojë për ty
O zot

Kur shpirti im është plot lavdërim
Kur zemra ime është e mbushur plot
Mos m’lejo t’harroj se ti je
Dhuruesi i bekimeve…

Kam nevojë për ty
Ti je gëzimi i shpirtit tim
Kam nevojë për ty
O zot

Kam nevojë për ty
Sepse ti je mbreti im
Kam nevojë për ty
O zot

Mos m’lejo t’harroj se ti je
Dhuruesi i bekimeve…

Autori, Këndimi, dhe Piano: Pepa Sefedini
Kitarë: Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith, Pepa Sefedini
Inqizimi: Shtëpia Records