Ti Je

C-STYLE FT. MEVLUD

Record Details

Released
2018
Genre
Rap

Tracklist

  1. Ti Je -:-- / 4:07

PJESA I:
VETËM KUR MENDOJ
SE SA E DHIMBSHME KA QËNË
TË DUROJE GJITHË ATO VUAJTJE
NGA AJO TORTURË QË TË KANË DHËNË.

I DUROVE KAMZHIKËT
QË MISHIN TA COPTONIN,
I DUROVE SHUPLAKAT DHE TALLJET
QË TY TË POSHTËRONIN.

E DUROVE EDHE KRYQIN
QË TA LANË NË NGARKIM,
NË ATË KRYQ KU NË VENDIN TIM
TI MORE DËNIMIN.

ME TRE GOZHDE DHE DY DRU
TI BËRË NJË URË,
QË UNË TË SHKOJE TEK ATI
DHE PREJ TIJ TË MOS NDAHEM KURRË.

AI ISHTE MISIONI YT
AI ISHTE VULLNETI I ATIT,
QË SI NJË FLI TË ISHE
PËR MPOSHTJEN E MËKATIT.

ISHTE E VËSHTIRË AJO DITË
ME DHIMBJE DHE ME LOT’
KU TI E DORËZOVE JETËN VETË
SEPSE ASKUSH NUK TA MERRTE DOT.

ASHTU SIÇ KISHE THËNË
QË DO RINGJALLESHE NË TË TRETËN DITË,
VDEKJEN TI E MPOSHTE
PËRMBUSHE PROFECITË.

DHE NUK KA SHENJË MË TË MADHE
PËR TË TREGUAR SE KUSH TI JE,
JEZUS TI JE ZOT
MBI GJITHÇKA NË KËTË DHE.

REFRENI:
TI JE I GJALLË
UNË TY DO TË SHPALL
VARRI ËSHTË BOSH
AI TY JO NUK MUNDI TË T’MBAJË

TI JE TANI NË LAVDI
TJETËR ZOT JO NUK KA SI TI
ISHE, JE DHE DO TË JESH,
I NJËJTI ZOT PLOTË DASHURI.

PJESA II:
ASNJËHERË NUK DO TË ARRIJ TA KUPTOJ
ATË VEPËR QË TI BËRË SE SA TË KUSHTOJ

TI MBRET I PËRJETSHËM E PËRULE VETEN
DERI NË KRYQ DUKE VDEKUR
E DHE GJITHË VETEN TËNDE
GJAKUN TËND DUKE DERDHUR.

POR ËSHTË AI GJAK I CILI MUA MË MBULOI
ÇDO MËKAT QË UNË KISHA BËRË AI MA PASTROI
UNE ISHA ARMIK ME ATIN
POR AI MË PAJTOI
DHE UNË TANI JAM I LIRË
NGA SKLLAVËRIA MË ÇLIROI.

VEPRA JOTE O AT’
ËSHTË SHPREHJA E VËRTETË E DASHURISË
DËRGOVE TË VETËMLINDURIN BIR QË PËR NE TË VDESË,
DHE KUSHDO QË BESON NË TË
TI I DHE MUNDËSINË
QË TË QUHEN BIJTË E TU
DHE TË SHIJOJNË MBRETËRINË.

VDEKJA MË NUK KA FUQI
TI E MPOSHTË
DUKE DAL I GJALLË NGA VARRI
PROFECINË PËRMBUSHE.

DHE TANI TI JE NË FRON
NË TË DJATHTË TË PERËNDISË
JEZUS TI MBRETËRON
JE ZOT I PËRJETËSISË.

REFRENI (2X):
TI JE I GJALLË
UNË TY DO TË SHPALL
VARRI ËSHTË BOSH
AI TY JO NUK MUNDI TË T’MBAJ

TI JE TANI NË LAVDI
TJETËR ZOT JO NUK KA SI TI
ISHE, JE DHE DO TË JESH,
I NJËJTI ZOT PLOTË DASHURI.

Autori: C-STYLE
Orkestrimi/Producent: C-STYLE, Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records