Ti Je Shpresa Jezus

Shtëpia Records

Record Details

Released
2018
Genre
Worship

Tracklist

  1. Ti Je Shpresa Jezus -:-- / 3:35

Teksti me Akorde (PDF)

Strofa 1:
Vij para teje o Mbret
Fytyrën tënde të shoh
me gjithë zemër unë të kërkoj
dhe më shumë dua të t’njoh

Refreni:
Ti je shpresa Jezus
Shpetimtari i shpirtit tim
Vendi i sigurtë ku fshihem
Dhe çdo ditë gjej strehim (3x)

Strofa 2:
Kur oqeanet ngrihen
malet i kam përballë
shpresa ime prapë është në Ty
dhe e di që do t’ja dalë