Zgjohu

Shtëpia Records

Record Details

Released:
2018
Genre:
Worship

Tracklist

  1. Zgjohu -:-- / 5:44

Kemi parë dhimbjen që zemrën formon
Dhe n’turpin tonë Ti frymë na jep

Se shpresën kemi parë
Dhe shërimin tënd
Në shpirtin tonë është kjo ndjenjë
Kur ne të jemi pranë
Drita jote po shkëlqen

Pra zgjohu
Zgjohu zgjohu
Ti që fle
Ngrihu ngrihu
Ngrihu ti që ëndërron
Ngrejë lart ngrejë lart
Duart ti që beson
Merr kryqin tënd mbaje fortë

Çdo gjë që ti na zbulon
Me dritën tënde
Do t’vijë në jetë
Dhe do t’marrë frymë

K’tu qëndrojmë
Merre zemrën tonë
Jo vullneti ynë
Por vullneti yt zot

Përkthimi i tekstit: Arbërie Krasniqi, Pepa Sefedini
Copyright: All Sons and Daughters
Vokali kryesor: Arbërie Krasniqi
Harmoni dhe Piano: Pepa Sefedini
Kitarë/Bass: Aaron Smith
Orkestrimi/Producent: Aaron Smith
Inqizimi: Shtëpia Records