Home

Shkarko këtu:
Mp3 dhe Këngët me akorde

muzikë

JUHUU KIDZ PLAYLIST

  1. Zoti është drita ime Shtëpia Records 2:17
  2. Frytet e Frymës Shtëpia Records 3:09
  3. Më ke njohur nga fillimi Shtëpia Records 3:06
  4. Ti je zgjedhur Shtëpia Records 2:19
  5. Shpallni, këndoni Shtëpia Records 1:16
  6. Ditët e krijimit Shtëpia Records 2:21
  7. Ta duam njëri-tjetrin Shtëpia Records 2:07
  8. Ai është Dritë (ninullë) Shtëpia Records 2:01

Embed

Copy and paste this code to your site to embed.

SHTËPIA RECORDS PLAYLIST

LAJME

1 month ago

Shtëpia Records
O Zoti im, po vij tek TiMë jep nga uji yt të piMë mbush me zjarrin e zemrës tëndeQë unë të jem aty ku je Ti… 🙏🙌🏼 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Shtëpia Records
Work in progress ...⏳Disa nga fytyrat prapa plot këngëve që kemi sjellur tek ju. Mezi po presim edhe për më shumë! «Ja, sa e mirë dhe e kënaqshme është që vëllezërit të banojnë bashkë në unitet!»‭‭Psalmet‬ ‭133:1‬ ‭‬‬ ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 months ago

Shtëpia Records
Timeline PhotosPrivilegj dhe kënaqësi e veçantë të isha pjesë e revistës VIVID për muajin Maj 2021. Lutem që historia dhe mesazhi i këngës “Shpresë” të prek sa më shumë njerëz përtjej kufijve tanë..Falenderoj Edlira Spaho për shkrimin e artikullit, Shtëpia Records për suportin dhe produksionin e këngës, Silva Design Co. për foton dhe Hunter James për videon!Lavdi Zotit për çdo gjë!.Këtu mund ta gjeni dhe artikullin në revistën online: sway.office.com/cbDBiFiDV7z8n4KG?ref=Link&fbclid=IwAR1yE4XYyoflhD2uERlhfXnvjk4yyH7-qjj_zDU-b-nIpE........#c_stylemusic #shpresë #magazinecover #reallife #hiphopculture #rap #music #art #shtepiarecords #inspiroartsalliance ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 months ago

Shtëpia Records
Jemi të gëzuar të ndajmë me ju këngën më të fundit të bërë së bashku me grupin ''Fuqia e Unitetit'' nga Korça! Dëgjoni dhe adhuroni bashkë me ne! www.youtube.com/watch?v=OUBZLYY1mnI ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 months ago

Shtëpia Records
www.youtube.com/watch?v=5tqp5fF8H1Y"Të përkasim Ty Zot...''#shtepiarecords #adhurimishqip #kisha #jezusi #albanianworship #tingujzemre #kengeshqip #zoti ... See MoreSee Less
View on Facebook