Shtegtar

C-Style

Record Details

Released:
2022
Genre:
Rap

Tracklist

  1. Shtegtar -:-- / 3:45

“Fakti që zemra jonë dëshiron diçka që Toka nuk mund ta sigurojë është provë se Qielli duhet të jetë shtëpia jonë” – C.S. Lewis
Të gjithë jemi shtegtar në këtë botë, dhe këtu nuk është destinacioni ynë përfundimtar.