Home

muzikë

JUHUU KIDZ PLAYLIST

  1. Zoti është drita ime Shtëpia Records 2:17
  2. Frytet e Frymës Shtëpia Records 3:09
  3. Më ke njohur nga fillimi Shtëpia Records 3:06
  4. Ti je zgjedhur Shtëpia Records 2:19
  5. Shpallni, këndoni Shtëpia Records 1:16
  6. Ditët e krijimit Shtëpia Records 2:21
  7. Ta duam njëri-tjetrin Shtëpia Records 2:07
  8. Ai është Dritë (ninullë) Shtëpia Records 2:01

Embed

Copy and paste this code to your site to embed.

SHTËPIA RECORDS PLAYLIST

LAJME

2 days ago

Shtëpia Records

Duam të ndajmë një këngë pak më ndryshe për këtë kohë Krishtlindje... le të mbushet zemra e juaj me meditim për gjënë e mrekullueshme që Perëndia ka bërë...
''Jeta e përjetshme
të vie me kaq butësi,
Qielli të takohet me Brishtësinë...
Çfarë mrekullie, Mbreti i gjithësisë
erdhi i përulur si një fëmijë...''
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Shtëpia Records

Për të gjithë ata që janë të interesuar që të përdorin këtë këngë, por duke dashur ta kendoni tekstin me zërat tuaj, kemi përgatitur një version instrumental/karaoke të kësaj kënge për ju!
Shpresojmë të ju bekojë dhe të mund ta përdorni në takimet dhe Kishat tuaja!
☺️
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Shtëpia Records

A dëshironi një version instrumental/karaoke të këngës ''Historia e Krishtlindjes'' të Juhuu Kidz, që ta përdorni me fëmijët nëpër programet tuaja të Krishtlindjes? Nëse po, na komentoni më poshtë 😉 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Shtëpia Records

www.youtube.com/watch?v=_Ol6FG-c3x8
Dëshironi ta dëgjoni Historinë e Krishtlindjes sipas Juhuu Kidz? 🙂
Këtu mund të gjeni këngën më të fundit të Juhuu Kidz, e veçantë për fëmijët tuaj për këtë Krishtlindje!

Kënga tregon historinë dhe mesazhin e kësaj feste kaq të dashur jo vetëm për fëmijët por edhe të rriturit! Krishtlindja nuk është vetëm një festë e thjeshtë... është shumë më shumë...

Pra, dëgjojeni këngën deri në fund për ta mësuar mesazhin e Krishtlindjes 😉 dhe shpërndajeni me fëmijët tuaj dhe Kishat tuaja!
Gëzuar Krishtlindja nga Juhuu Kidz! 🙂

#ChristmasSingle #christmasmusic #christmassong #christmas #juhuukidz #historiaekrishtlindjes #krishtlindja #Festë #muzikë
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Shtëpia Records

Dëshironi ta dëgjoni Historinë e Krishtlindjes sipas Juhuu Kidz? 🙂
Tek linku më poshtë mund të gjeni këngën më të fundit të Juhuu Kidz, e veçantë për fëmijët tuaj për këtë Krishtlindje!

Kënga tregon historinë dhe mesazhin e kësaj feste kaq të dashur jo vetëm për fëmijët por edhe të rriturit! Krishtlindja nuk është vetëm një festë e thjeshtë... është shumë më shumë...

Pra, dëgjojeni këngën deri në fund për ta mësuar mesazhin e Krishtlindjes 😉 dhe shpërndajeni me fëmijët tuaj dhe Kishat tuaja!
Gëzuar Krishtlindja nga Juhuu Kidz! 🙂

#ChristmasSingle #christmasmusic #christmassong #christmas #juhuukidz #historiaekrishtlindjes #krishtlindja #Festë #muzikë
... See MoreSee Less

View on Facebook